علی لند

کارما و کارما سوزی چیست؟ آیا کارما حقیقت دارد؟

با سلام خدمت دوستان و همراهان گرامی دانشنامه متافیزیک علی لند امروز من بیک میرزایی در این مقاله می خواهم به شما عزیزان در رابطه با کارما و کارماسوزی مطالب مفیدی را ارائه کنم که امیدوارم این مطالب مورد پسندتان واقع شوند. لازم به ذکر است که کلیه محتویات موجود در این مقاله بنا بر نظر شخصی اینجانب می باشد. با علی لند همراه باشید…

بیشتر بخوانید:
قانون کارما چیست؟ حقایق کارما که در هیچ کجا نخوانده اید!

کارما چیست؟

بنابر باور آیین هندو کارما مجازاتی است که گریبان افرادی را میگیرد که از قوانین دارما یا دارمه پیروی نکنند. در خصوص قوانین دارمه توجه شما را به نقل قول زیر از مقاله “قانون دارما چیست” جلب می‌کنم:

دارما یا به عبارتی همان دارمه در واقع همانند بسیاری از اصطلاحات متافیزیکی خلق شده ریشه سانسکریتی دارد و به معنی “نظام هستی” میباشد. در حقیقت این تنها یکی از معانی این عبارت میباشد. در حقیقت تعبیر از این عبارت بدین معنی میباشد که جهان هستی دارای ساختاری قانونمند به صورت ذاتی و درونی میباشد. بر اساس تئوری قانون دارما “هیچ اتفاقی اتفاقی نیست” و هر چیزی که خلق میشود چه بزرگ و چه کوچک دلیل خاصی دارد و تمامی مخلوقات با هدف خاصی خلق شده اند. خدمت رسانی اصل اساسی این قانون میباشد. بر اساس قانون دارما انسان به عنوان موجودی ناطق و فکور میبایست خود را در جهت قانون دارما هم راستا کرده و کلیه اعمالش بر پایه این قوانین انجام شود. به عبارتی رسالت و وظیفه هر شخصی پیروی از قوانین نظام هستی است.

بیشتر بخوانید:
فرق بین متافیزیک و الهیات – در دام شیادها نیفتید!

همانطور که در نقل قول بالا نیز مشاهده کردید هندوها بر این باورند که هدف از خلقت نیکی به یکدیگر و کمک به همنوعان و مخلوقات خدا و غیره می باشد و در صورتی که شخصی ظلم یا ستم و یا بدی ای به شخصی یا جانداری دیگر بکند در مورد مجازات کارما قرار می گیرد. هندوها بر این باورند که انسان پس از مرگ مجددا متولد میشود و با هر تولد تجربیات جدیدی را کسب کرده و در نهایت به کمال خود میرسد و راهی دیار باقی می شود. حال آنکه بنا بر باور هندوها شخصی که مورد کارما قرار میگیرد مجازات کارما میتواند چه در خلقت فعلی‌اش و چه در خلقت بعدی‌اش رخ دهد.

بیشتر بخوانید:
ذهن خوانی چیست و چگونه انجام میشود؟

آیا کارما حقیقت دارد؟

دوستان و عزیزان در خصوص این سوال که آیا کارما حقیقت دارد باید به شما بگویم که از نظر علمی کارما به دلایل بسیاری نمی تواند حقیقت داشته باشد و تنها ساخته و پرداخته ذهن هندوها میباشد. البته لازم به ذکر است که خود من نیز قبلاً به کارما اعتقاد کامل داشتم تا اینکه پس از تحلیل و بررسی کارما از جوانب مختلف پی بردم که کارما نمی تواند حقیقت داشته باشد، و یا حداقل نباید به دارما و کارما عنوان قانون را اعطا کرد. حال در زیر به شما استدلال های عدم وجود کارما را ارائه می کنم.

بیشتر بخوانید:
آموزش قانون جذب – خواسته های خود را محقق کنید!

استدلال های عدم وجود کارما:

در خصوص قوانین دارما و مجازات کارما می خواهم به شما استدلال های عدم وجود کارما را که بر پایه نظر شخصی خود من می باشد بیان کنم. توجه داشته باشید که در این استدلال ها من به دو مورد اشاره دادم که یا کارما و دارما وجود ندارند و یا آنکه قانون نیستند! در این خصوص می بایست ابتدا بررسی کنیم که چه چیزی را می‌توانیم به عنوان قانون تعریف کنیم؟ در حالت کلی می دانیم که قانون برای همه یکیست پس در صورتی که دارما یک قانون باشد و کار ما نیز مجازات این قانون باشد پس با این حساب می بایست هیچ عمل زشتی بدون جواب نماند و این درحالی است که میبینیم بسیاری از افراد هم اکنون در جهان در حال ظلم و ستم و دزدی و حرام خواری و غیره هستند و همچنان هیچ اتفاق بدی برای آنها نمی افتد و روز به روز زندگیشان بهتر و بهتر نیز میشود!

بیشتر بخوانید:
آیا جهان های موازی وجود دارند؟ تحلیل جهان موازی

حال در خصوص استدلال بالا ممکن است برخی بگویند خوب در صورتی که در زندگی کنونی این افراد مجازات نشوند قطعاً در زندگی بعدیشان مجازات خواهند شد! حال در این خصوص نیز می خواهم استدلالی را برای شما بیاورم که متوجه شوید این افراد کاملاً در اشتباه هستند. بگذارید فرض را بر این بگذاریم که نظریه آیین هندو حقیقت دارد و انسان پس از مرگ در کالبدی دیگر مجدداً متولد می شود. با این حساب شخصی که مجدداً متولد می شود شخصی نو و پاک و معصوم و عاری از هرگونه خطا و گناه می باشد. حال در صورتی که قانون دارما و مجازات کار ما بخواهد شامل حال این شخص بابت اعمالش در زندگی قبلی اش شود می بایست بگوییم که عملاً یک شخص بی گناه بدون ارتکاب هیچ جرمی مورد مجازات قرار گرفته است! چرا که مجازات کارما بر روی کالبد فعلی او اعمال شده است و کالبد فعلی او هیچ گناهی مرتکب نشده است! کمی فکر…!

بیشتر بخوانید:
عملکرد مغز در قانون جذب چگونه است؟ جذب ثروت واقعی

سخن پایانی:

دوستان و همراهان عزیز همواره افرادی وجود دارند که میل و علاقه و اشتیاق بسیاری به فرو رفتن در باتلاق جهل و خرافات دارند و قطعاً با خواندن این مقاله مرا مورد حملات تند و الفاظ ناپسند قرار خواهند داد. در پاسخ به این افراد باید بگویم که اولاً آنچه در این مقاله خواندید نظر و استدلالات شخصی اینجانب بوده و در ثانی انسان همواره بهتر است علم و دانش خود را گسترش داده و در خصوص اظهار نظر عقلانی، آزادی بیان داشته باشد.

بیشتر بخوانید:
کوانتوم انرژی های ذهنی و محیطی

موفق و پیروز باشید…

توجه: کلیه مطالب این سایت اختصاصی میباشد. هرگونه کپی برداری و استفاده از مطالب این سایت بدون ذکر منبع و لینک به سایت شرعا, عرفا و قانونا ممنوع بوده و عملی خلاف انسانیت میباشد و به صورت جدی پیگرد قانونی به همراه خواهد داشت.

مقالات مرتبط

۲۰ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • از بابت قانون سوم هم تحلیلش کنین لطفا

    پاسخ
  • درود/ در تجاربndeامده است که تمامی ارواح با هر عملکرد زمینی با عشقی بی قید و شرط مواجه شده اند. تنها قاضی خود ما هستیم که برای سنجیدن اعمال( خود را مورد ارزیابی قرار می دهیم) در تجارب بسیاری ذکر شده که( ما خودمان با اختیار این زندگی را انتخاب کرده ایم) با این اسناد می توان حدس زد که قصذی در تمامیت مسایل زمینی برای ارمان های اسمانی وجود دارد/ نکته/ کارما با وجود اختیاری که در بالا ذکر شد نوعی انتخاب رویداد ها برای سنجیدن رویکرد ماست تا تکامل و پیشرفت روحانی رقم بخور…

    پاسخ
    • ممنون بابت نطرتون. لطفا ذکر کنین غیر از روایات ذکر شده در مستنداتتون چه سند علمی قطعی ای بر این موضوع وجود داره؟

      پاسخ
  • انسان اگر کارما یا همان مجازات بر گردنش باشد نیمی را در این دنیا و نیم دیگرش را در دنیای بعدی خواهد پس داد البته این بار در کالبد انسان بر این کره خاکی پا نمی گذارد .بلکه در کالبد حیوان ظاهر خواهد شد .این همانکاز هر دست بدی هنان را مطتانی هستش ،اما افراد هر کسی اون رو به یه اسمی میشناسند .

    پاسخ
  • اتفاقا هندوها تو این مسئله کاملا به درک درستی رسیدن و باز اتفاقا اگه زندگی مجدد وجود نداشته باشه باید به عدالت خدا شک کرد چون به قول خودتون کسی که تو یه خانواده قاتل به دنیا اومده چه گناهی کرده
    ولی کارما میگه بنا به کارمای زندگی گذشتش و اینکه قراره ما پیشرفت روحی داشته باشیم مشیت بر این شده که این آدم اینجوری به دنیا بیاد

    پاسخ
  • البته شاید درسته که بعضی اعمال انسان بقول اینها، کارما داره ولی بقول شما قانون نیستند.

    پاسخ
  • یکی از دلایلشونم اینکه شاید این افراد ب اصطلاح گناهکار(به گناه و.. اعتقادی ندارم) توی زندگی بعدیشون در جلد حیوانات و … برن یا (بخاطر کارمای زندگی قبلیشون) در بدن یک انسان معلول؛ این ب هیچ وجه عقلانی و منطقی نیست ،چون هرفرد بسته به نوع پرورشش ،انسانی (به اصطلاح) بد یا خوب میشه، مثلا ی کودکی که توی خانواده قاتل بزرگ شده و انتخاب خودش نبوده ،به احتمال زیاد (حداقلش بی احساس) قاتل میشه ؛و بنظر من این فرد این هیچ کارمایی نداره!

    پاسخ
  • من دیدگاهم رو نوشتم ولی شما انقدر مرد نبودید که نشون بدید
    اشکالی نداره منتها خودتون یه خورده فکر کنید
    یه خورده

    پاسخ
    • اصولا دیدگاههایی که مردم رو تشویق میکنن به سمت جادو جمبل برن رو تایید نمیکنیم

      پاسخ
      • کارما چیزیه که ماهرروز داریم نتیجشو توزندگیمون میبینیم ونمیشه منکرش شد ،حتی تو قرانم اومده
        استدلالی که شما دارین ازظاهر زندگی بقیست درسته خیلیا دزدی و..میکنن ولی دلیل براین نیست چون پول دارن خوشبختن وآرامش دارن

        پاسخ
  • […] بیشتر بخوانید: کارما و کارما سو&#1586… […]

    پاسخ
  • کارما و دارما را بدون تناسخ نمی شود تحلیل و بررسی کرد.علم علم است هندو و مسلمان و مسیحی و یهودی و … ندارد قانون لیس الانسان الی ما سعی می گوید هر انسانی تلاش کند تفکر کند جستجو کند نتیجه خواهد گرفت پس اگر دیگرانی غیر از ما قوانین هستی را کشف کنند دلیل بر باطل بودن آن قوانین نیست.
    یک قانون کلی می گوید تا زمانی از موضوعی اطلاع و تجربه ۱۰۰ درصد نداریم نباید آن را رد یا قبول کنیم چون رد یا قبول ۱۰۰ درصد یک موضوع ما را نسبت به حقیقتی که پشت پرده آن موضوع است بی نصیب می کند

    پاسخ
  • شما میگی افراد دزد و ستمگر زندگی خوبی دارند را مخالفم….در قرآن آیه ای است به مظمون(معنی: آنها به خودشان ظلم کردند و خداوند مکر آنهارا به خودشان باز میگرداند.
    انهایی که شما میگی دزدی و اختلاس میکنندو زندگی خوبی دارند را باید بگم که شما فقط ظاهر قضیه را دیدی و باطن قضیه را ندیدی….
    در مورد پیشرفت آدم های خلافکار هم باید بگم که ساختار جهان به گونه ای است که شما په بخوای درستکار باشی چه خلافکار…دو سمته هدایت خواهی ش…و در آخر:آیه مذکور که در سالیان خیلی دور نازل شده است…منظورش اگر فکر کنم نظریه درهم تنیدگی کوانتومی باشد.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

نوزده − یک =

تازه ترین مطالب:

ویکی لند:

مطالب پیشنهادی: