روانکاوی و درمان خویشتن در زمان حال

سبک زندگی
۲ دیدگاه

برای موفقیت در روانکاوی و درمان خویشتن در زمان حال، لازم است ابتدا ریشه و علت بدحالی خویش را با اندکی تفکر و تحقیق پیدا کنیم. یافتن علت شکل گیری احساس نامطلوب در روح و روان ما می تواند اولین و عمدتاً مهم ترین اقدامی باشد که در جهت حل این مشکل می توانیم به کار ببریم. تقریباً همه ما دوست داریم سرد و بی روح نباشیم تا همیشه از درون حس کنیم جوان، شاد و پرانرژی هستیم. ترمیم زخم هایی که بعضاً به روح و جان ما چنگ می زنند اغلب از مرور خاطرات تلخ گذشته در ذهن و اندیشه ما نشأت می‌گیرند. پس باور کنید برای اینکه ما بتوانیم آن تصاویر تلخ و مأیوس کننده را دور بریزیم نیازی نیست راه چندان دوری برویم یا کار خیلی سخت و دشواری انجام دهیم. آنچه از آن به عنوان نگرش یا باور یاد می شود در ساختن زندگی ما می تواند نقش بسیار تعیین کننده ای داشته باشد و این یعنی ما نباید اجازه دهیم باور به نمی توانم، در این مورد در ذهن و اندیشه ما رشد کند.

بیشتر بخوانید:
راهکارهای بسیار کاربردی برای موفقیت در کسب و کار تان

مهربان بودن با خود از جمله فنونی است که قواعد و اصول خاصی دارد و ما در هر شرایطی چه فقیر، چه ثروتمند، چه زندانی و چه آزاده، چه زخمی و چه سالم می توانیم آن را به کار برده و از نتایج مطلوبی بهره مند شویم. به اینکه شما می توانید محیط سالمی را برای خود محیا کنید که در آن فضا عشق و محبت وجود داشته باشد و راهی برای ورود آلودگی‌ها در آن نباشد ایمان داشته باشید. حتی هم اکنون نیز می توانید خود را در شرایط و موقعیتی که دوست دارید مالک آن باشید تصور نمایید تا به قدرت جذب وارد شدن امورات مثبت به زندگی خود قوت ببخشید.

برای خود تفریحات سالمی مانند مطالعه کتابی که موضوع و متن آن علاوه بر اینکه بسیار جذاب و مورد علاقه شما می باشد، می تواند در شما احساس خوبی را به وجود آورد ایجاد نمایید. مشکل بسیاری از شما این است که حتی برای یافتن کتابی که با ویژگی های مورد نظر شما مطابقت داشته باشد اندکی وقت و انرژی نمی گذارید. وقتی به شما می گوییم با خودتان مهربان باشید این راهنمایی می توانید تعابیر مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها کنار گذاشتن روش ها و رفتارهای غلط و ناهنجار می باشد. اگر شما فردی هستید که در بیشتر ساعات روز در حال غر زدن و گله و شکایت کردن هستید بدانید که باید بیشتر روی حل مشکلاتی که شما را به چنین فردی تبدیل کرده اند وقت بگذارید.

بیشتر بخوانید:
راهکارهای بسیار کاربردی برای موفقیت در کسب و کار تان

وقتی به شما می گوییم برای حل مسائل خود وقت بگذارید هرگز منظور ما این نیست که دست روی دست بگذارید و کاری نکنید تا زمان بگذرد، بلکه منظور ما این است که به تکنیک ها و روش هایی عمل کنید که سبب حل آن مشکل می شوند. اگر مشکل شما این است که بیکار هستید پس تلاش کنید شغلی را پیدا کنید که به آن علاقه مند می باشید و از کار و فعالیت در آن به احساس خوب رضایت قلبی و معنوی می رسید. یه جمله خیلی معروفی هست که می گوید از تو حرکت و از خدا برکت؛ من معتقدم این جمله بی دلیل اینقدر شناخته شده و بر سر زبان ها نیست. اگر تو باور داشته باشی وقتی برای رسیدن به هدفت تلاش می کنی خداوند به گونه ای به کار تو برکت می دهد که زودتر از آنچه فکرش را می کردی به آن برسی، در این مسیر ذره ای تعلل نخواهی کرد.

با بیان این نکته امیدوارم آن را طور که باید، شما را از تأثیر شگرفی که مدیریت باورها در پیشبرد اهداف تان دارند مطلع کرده باشم. می توان گفت نه تنها بی نهایت روش برای روانکاوی و درمان خویشتن در هر زمانی وجود دارد بلکه روز به روز بر این تکنیک ها و مهارت ها افزوده می شود. اینکه چنین روش های درمانی فراوان هستند هرگز به این معنی نیست که ما از قافله عقب مانده ایم، بلکه معنی آن این است که اگر مشکلت را حل نکردی نگران نباش راه حل های دیگری هم وجود دارند که ممکن است خیلی بهتر و آسان تر نیز باشند. امروزه همچنان مانند قرن های گذشته عده زیادی به دلیل نتایج مثبتی که از خداباوری در زندگی خود گرفته اند مؤثرترین و بهترین راه رسیدن به خواسته ها و حل مشکلات خود را در این مسیر می یابند.

بیشتر بخوانید:
زن امروزی چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ خصوصیات زنان موفق

ما نیز اگر از آن دسته افراد با ایمانی هستیم که بارها با درخواست و دعا کردن از درگاه خداوند متعال برای یافتن راه حل مشکلات خود اقدام کرده ایم به نتیجه خوبی رسیده ایم باید در این مسیر بیشتر از ایمان خود مراقبت کنیم. انسان های صالح و درستکار اهل غر زدن و ناشکری کردن نیستند و اگر شما نیز مایل هستید جزو چنین اشخاصی باشید بهتر است ابتدا با ویژگی های آن ها آشنا شده و سعی کنید مانند آن ها عمل نمایید. از جمله مشخصه های افراد باتقوا می توان به موارد متعددی اشاره کرد که ما در این بخش به توصیف یکی از مهم ترین آن ها یعنی مهارت فرو بردن خشم می پردازیم.

به احتمال زیاد خیلی از شما اولین بار است که این جمله را می شنوید که فرو بردن خشم یا کظم غیظ داشتن دقیقاً نقطه مقابل ناشکری است. وقتی فردی تمام توجه و تمرکزش را به روی کمبودها و جنبه های منفی زندگی اش معطوف کرده و دائماً یا در اکثر ساعات روز به خاطر آن ها در حال شکایت نمودن و غر زدن است یعنی کظم غیظ ندارد. فردی که نمی تواند با توجه کردن به امورات مثبت زندگی خود انسان شاکری بوده و در حس خوب شکرگزاری به سر ببرد با اطرافیان خود نیز رفتار مناسب و شایسته ای ندارد. ما باید در اکثر مواقع و از میان هزاران تکنیک به روشی عمل نماییم که مؤثرتر از بقیه روش ها، باعث می شود در مسیر درست قرار گرفته و بهتر عمل نماییم تا نتایج خوشایند بیشتری بگیریم و در این مسیر کنترل فکر نیز می تواند بسیار راهگشا باشد. در هر مسیر درستی که می خواهید وارد شوید ابتدا بهتر است باور داشته باشید که از شما توقعی بیشتر از توانایی و ظرفیت تان نخواهد شد.

بیشتر بخوانید:
شعور جمعی چیست؟ کوانتوم درهم تنیدگی آگاهی

توجه: کلیه مطالب این سایت اختصاصی میباشد. هرگونه کپی برداری و استفاده از مطالب این سایت بدون ذکر منبع و لینک به سایت شرعا, عرفا و قانونا ممنوع بوده و عملی خلاف انسانیت میباشد و به صورت جدی پیگرد قانونی به همراه خواهد داشت.

مقالات مرتبط

۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

15 + 8 =

تازه ترین مطالب:

ویکی لند:

مطالب پیشنهادی: