بیشعوری مجازی چیست؟ چه کسی بیشعور مجازی است؟!!!

مقالات
۴ دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و همراهان گرامی دانشنامه متافیزیک علی لند. امروز من (علی بیک میرزایی) در این مقاله می خواهم به شما دوستان و همراهان گرامی در رابطه با بیشعوری مجازی و همچنین بیشعور مجازی کیست مطالب مفیدی را ارائه کنم که قطعاً افراد اهل تفکر از این مقاله خوششان خواهد آمد، چراکه این مقاله به بررسی معضلات اساسی ناشی از استفاده ناصحیح از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی پرداخته است. چه بخواهید چه نخواهید این مقاله به بیان حقایق پرداخته است و حقیقت به شدت تلخ است و چه خوشتان بیاید و چه بدتان بیاید حقیقت حقیقت است و کاریش نمی توان کرد! با علی لند همراه باشید…

بیشتر بخوانید:
آیا قدرت های ماورایی افراد در فضای مجازی حقیقت دارد؟

بیشعوری مجازی چیست؟

بیشعوری مجازی در حقیقت توهمِ بودن چیزی است که در حقیقت شخص آن نیست! برخی از بیشعوری مجازی تحت عنوان بی هویتی مجازی یاد کرده اند ولی من عبارت بیشعوری مجازی را برای این عنوان بسیار مناسب می دانم چرا که در این حالت شخص تفکر خود را کنار گذاشته و شخصی که اهل تفکر نباشد قطعاً یک بیشعور فابریک است! در بیشعوری مجازی شخص دچار یک دگرگونی ذهنی درون شده و تظاهر به چیزی می کند که نیست و جالب آنکه بر روی چیزی که به آن تظاهر می کند تعصب کاذب پیدا کرده و دچار یک بحران شخصیتی می شود، بحرانی که شخص در آن عمیقا و قلبا به چیزی که به آن تظاهر می کند اعتقادی ندارد و از طرفی برحسب اجبار درونی وانمود به بودن آن چیز می کند بی آنکه تعریف مشخصی در ذهن خود از آن چیست داشته باشد یا کمی در رابطه با آن چیز تامل کند.

بیشتر بخوانید:
آیا تداخل جهان ماورا و جهان فیزیک امکان پذیر است؟

بیشعور مجازی کیست؟

جهان روز به روز درحال پیشرفت بوده و تکنولوژی روز به روز به سمت جلو پیش می رود و این در حالی است که در حالت کلی انسان نیز می‌بایست همگام با تکنولوژی و فناوری پیش برود، شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان ها و امثال این موارد نیز بخشی از تکنولوژی و فناوری حساب شده و یک انسان نرمال و عادی می‌بایست همگام با این تکنولوژی خود را پیش برود. حال فاجعه آنجایی شکل میگیرد که شخص همگام با تکنولوژی پیشرفته ولی از نظر ذهنی فرهنگ و هویت و شخصیت منطبق با این تکنولوژی را دارا نباشد! در اینجاست که شخص دچار یک بی هویتی شده و در عالمی برزخ گونه بین فناوری و هویت عقب‌مانده خود معلق می ماند و در این هنگام است که تفکر و شخصیت و هویت از شخص جدا شده و به تقدیر و تکرار در جهت همسو کردن خود با این فناوری می پردازد و بدین ترتیب تبدیل به یک بیشعور مجازی تمام عیار میشود!

بیشتر بخوانید:
کتاب رستاخیز مردگان چیست؟ محتوای کتاب نکرونومیکون

اثرات مخرب بی شعوری مجازی:

بیشعوری مجازی اثرات مخرب بسیار زیادی دارد که عمدتاً این اثرات مخرب هویتی و شخصیتی و درونی می باشند و از آنجا که این اثرات جنبه مادی نداشته و جنبه درونی دارند و اثرات مخرب آن بسیار بسیار وحشتناک و ماندگار خواهد بود. در رابطه با این بخش می خواهم به شما چند مثال از بیشعوری مجازی که متاسفانه در کشور ما نیز به شکل وحشتناکی در حال گسترش است می آورم. از جمله اثرات مخرب بیشعوری مجازی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بیشتر بخوانید:
۹ عامل اساسی که موجب تنبلی و کسالت شما میشوند

بی هویتی و بی شخصیتی:
در این حالت شخص هویت و شخصیت و اصل و نسب خود را از دست داده و سردرگم بین زمین و آسمان میماند. نمونه بارز این مورد را می‌توانیم در پوشش مضحک اینفلوئنسرها و واینرهای اینستاگرام مشاهده کنیم.

فراموشی آناتومی و مناسبات جنسیتی:
در این حالت شخص تقریباً نسبت به آناتومی جنسیتی خود و مناسبات منطبق با جنسیت خود دچار سردرگمی می‌شود. نمونه بارز این مورد را می توانیم در رفتار زنانه آقایان در شبکه های اجتماعی ازجمله آویزان کردن طلا، گرفتن ابروها، بلند کردن ناخن ها، پوشیدن شلوار تنگ و چسبان ساپورت مانند، استفاده از لوازم آرایشی زنانه، تغییر صدا و عشوه آمدن به هنگام صحبت کردن توسط آقایان و… مشاهده کنیم که این مورد نیز متاسفانه در بسیاری از اینفلوئنسرهای اینستاگرام قابل مشاهده می باشد!

بیشتر بخوانید:
نیکولا تسلا کیست؟ آیا مطالبی که در رابطه با تسلا میخوانیم حقیقت دارند؟

فراموشی و سردرگمی اصل و نصبی و اصالت:
این مورد یکی از وحشتناک ترین عواقب بیشعوری مجازی می باشد که بارزترین مثال برای این مورد بی غیرتی آقایان در فضای مجازی می باشد چنانکه در فضای مجازی مشاهده می کنیم که مردها حتی به زور هم که شده زنان و دختران خود را در معرض نمایش عموم در جهت دریافت چند عدد لایک و کامنت می گذارند!

بی بند و باری اجتماعی:
مورد بعدی از مضرات بیشعوری مجازی بی بند و باری اجتماعی حاصل از آن می باشد. نمونه بارز این بی‌بندوباری اجتماعی را در بی حیایی دختران در فضای مجازی و به نمایش گذاشتن فاحش گونه اندام خود در فضای مجازی تحت عنوان فرهنگ و شخصیت میتوانیم مشاهده کنیم.

بیشتر بخوانید:
۹ روش بسیار کارآمد برای بهبود بخشیدن شخصیت اجتماعی شما

عدم درک صحیح از مفهوم یک اصل کلی:
مورد بعدی در رابطه با مضرات بیشعوری مجازی عدم درک صحیح از مفهوم یک اصل کلی می باشد. در این حالت شخص بی آن که معنا و مفهوم چیزی که می گوید را بداند تنها به جهت مشاهده آن مورد و ترند بودن آن، آن را تکرار می‌کند بدون هیچ تفکری! نمونه بارز این مورد را می‌توانیم در عبارت کلیشه‌ای “قضاوت نکنیم” ببینیم! همانطور که مستحضر هستید استفاده از این عبارت کلیشه‌ای بسیار مزخرف به حدی رسیده که حتی در رابطه با اعدام یک قاتل زنجیره‌ای هم عده ای می گویند قضاوت نکنیم! ما خدا نیستیم قاضی فقط خداست! این مورد واقعاً مضحک بوده و علاوه بر بیشعوری مجازی ناشی از بیشعوری و کند ذهنی خود شخص نیز می باشد! یکی از دلایل این امر این است که شخص نمیداند چه چیزی میگوید و فقط چون در چند جا خوانده است تکرار میکند بی آنکه تحلیل کند و جالب اینجاست که از این تکرار نیز لذت میبرد و احساس میکند شخصی منطقی و روشنفکر و دارای شخصیت است!!!

بیشتر بخوانید:
تاثیر جملات تاکیدی بر زندگی افراد موفق – جادوی عبارات تاکیدی

دوری از تفکر و توهم عالم بودن:
این مورد از بیشعوری مجازی را به وفور در فضای مجازی در داخل کشور خودمان می توانیم بیاوریم. نمونه بارز این مورد را می‌توانیم در برگزار کنندگان کمپین نه به واکسن اجباری و همچنین در انجمن های زمین تخت گرای داخلی و متوهمان تئوری توطئه و همچنین پیروان فکت پیج های یاوه نویس مشاهده کنیم که چگونه بدون تفکر و توجه به چیزی که در حال خواندن آن هستند به به و چه چه زده و خود را دانشمند می پندارند در حالی که احمقی بیش نیستند!

بیشتر بخوانید:
دکتر استیون گریر – بنیانگذار مرکز مطالعه اطلاعات فرازمینی!

سخن پایانی:

شاید نیازی به گفتن این مورد نباشد چرا که بسیاری از شما این حقیقت را می دانید، همچنین قطعاً افرادی نیز خواهند بود که از بابت این مقاله ناراحت خواهد شد, حقیقت حقیقت است سرتان را به دیوار هم بکوبید حقیقت تغییر نخواهد کرد چراکه این اصل جهان هستی است! متاسفانه در کشور خودمان ایران شاهد حجم بسیار عظیم بیشعوری مجازی در بین بیش از ۷۰ درصد کاربران شبکه های اجتماعی هستیم و نمونه این بیشعوری ها را به سادگی با باز کردن اینستاگرام در اکسپلور و همچنین بخش کامنت های پست ها می توانیم مشاهده کنیم که چگونه جوانان کشورمان با شور و شوق به سمت بی شعوری مجازی رفته و روز به روز تمایل و گرایش شان به بیشعوری مجازی افزایش پیدا میکند.

بیشتر بخوانید:
آتئیسم یا خداناباوری چیست؟ آیا حق با آتئیست ها است؟

موفق و پیروز باشید…

توجه: کلیه مطالب این سایت اختصاصی میباشد. هرگونه کپی برداری و استفاده از مطالب این سایت بدون ذکر منبع و لینک به سایت شرعا, عرفا و قانونا ممنوع بوده و عملی خلاف انسانیت میباشد و به صورت جدی پیگرد قانونی به همراه خواهد داشت.

مقالات مرتبط

۴ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

2 × پنج =

تازه ترین مطالب:

ویکی لند:

مطالب پیشنهادی: