رفتار هیجانی سهامداران چگونه باعث ضررهای سنگین آنها میشود؟

با سلام خدمت دوستان و همراهان گرامی دانشنامه متافیزیک علی لند. امروز من (علی بیک میرزایی) در این مقاله می خواهم به شما دوستان و همراهان گرامی در رابطه با رفتار هیجانی سهامداران بورس و کلیه بازار های مالی و ضرر های سنگین آنها به سبب رفتار هیجانی شان پرداخته و همچنین در این مقاله بررسی می‌کنیم که چگونه رفتار هیجانی در تمامی مراحل چه در زندگی کاری و شغلی و چه در زندگی شخصی موجب شکست فرد میشود. از شما دعوت می کنم این مقاله را تا انتها خوانده و خوشحال می‌شود نظر خود را در این باره در بخش کامنت ها مطرح کنید. لازم به ذکر است که به این نکته اشاره کنم که این مقاله به درخواست مکرر عده کثیری از سهامداران زیان دیده نوشته شده است. با علی لند همراه باشید…

بیشتر بخوانید:
دریافت سیگنال بورس پر سود از طریق قدرت ذهن و متافیزیک

رفتار هیجانی چیست؟

رفتار هیجانی به واکنشی گفته می شود که بر اساس شرایط موجود حال حاضر شخص و به دور از صبر و فکر و تنها از روی احساسات توسط شخص انجام می شود. شدت این رفتار بسته به شرایط محیطی و جو حاکم و ذهن شخص می‌تواند متغیر باشد.

رفتار هیجانی سهامداران به چه شکل است؟

رفتار هیجانی سهامداران به شدت وابسته به جو حاکم و دانش و آگاهی شخص سهامدار می باشد. به عنوان مثال شخص سهامداری که دارای دانش تکنیکال کافی نبوده و بر اساس شرایط جوی حاکم اقدام به خرید و فروش سهم می کند، طبیعتاً آنجا که سهمی به سمت مثبت میرود سوار بر صف خرید شده و آنجا که سهم به سمت منفی می رود سوار بر صفحه فروش می‌شود! چرا که این شخص هیچ نمیداند چی به چی است! طبیعتاً همچین شخصی به ندرت خواهد توانست در بازار های مالی به موفقیت برسد. با گفتن این مقدمه حال می رویم سراغ تحلیل تخصصی رفتار های سهامداران.

بیشتر بخوانید:
پنج راهکار جهت افزایش اعتماد به نفس در حد تیم ملی

حرکت گوسفندی سهامداران:

در بررسی تخصصی رفتار هیجانی سهامداران می خواهم به حرکت گوسفندی سهامداران اشاره کنم. حرکت گوسفندی یا حرکت گله ای به این معنی است که تا به حال دقت کرده‌اید که گوسفندان را چگونه داخل طویله جا میکنند؟ تنها کافیست که یک گوسفند را به داخل طویله هدایت کنید تا باقی گوسفندان خودشان به دنبال او به داخل طویله بروند. دلیل این امر این است که گوسفند عقبی به دنبال گوسفند جلویی حرکت می کند به همین راحتی! در بازارهای مالی نیز رفتار هیجانی گوسفندی بدین ترتیب است که چون چند نفر در صف خرید هستند سهامدار نیز می‌بایست در صف خرید تشریف داشته باشد و چون چند نفر در صف فروش هستند سهامدار نیز باید در صف فروش تشریف داشته باشد!

بیشتر بخوانید:
چگونه ترس و افکار منفی را کنترل کنیم؟

درحرکت گوسفندی, سهامداران هرگز به این موضوع فکر نمی کنند وقتی درخواست خرید کمتر از درخواست فروش است و یا برعکس درخواست فروش کمتر از درخواست خرید است صف نشینی آنان نه تنها باعث نمی‌شود که سهمی به آنها برسد بلکه اوضاع و شرایط را برای آنان بدتر و بدتر خواهد کرد! لازم به ذکر است که حقوقی سهم ها به پدیده حرکت گوسفندی سهامداران اشراف کامل دارد و با چیدن صف های فروش و یا صف های خرید فیک به راحتی سهامداران هیجانی آن سهم را در صف فروش نشانده و سهم های آنان را مفت از چنگشان در می آورد و یا برعکس با تشکیل صف های خرید فیک به راحتی سهم های بی ارزش خود را در بالاترین قیمت ها به خریداران می‌اندازد یا به عبارتی سهم هایش را خالی می کند!

بیشتر بخوانید:
افراد موفق چه خصوصیاتی دارند؟ روشهای موفقیت در زندگی

چرا رفتار هیجانی سهامداران موجب شکست آنها می‌شود؟

علت شکست خوردن رفتار هیجانی سهامداران برمی‌گردد به این وضعیت که میزان ترس انسان از شکست بیشتر از خوشحالی او از موفقیت است. بدین معنی که انسان با رسیدن به موفقیت به میزان خوشحالی بالایی می رسد اما با مواجه شدن با شکست درصد ناراحتی و ترس او به مراتب بسیار بسیار بالاتر میباشد. این امر موجب می شود که شخص در شرایط بحرانی به موفقیت فکر نکند و بیشتر به هراس بیفتد. به عبارتی ساده تر ترس از ضرر بیشتر از امید به موفقیت است. این شکست موجب می شود که شخص در صدد رهایی و خلاص شدن از این فاجعه برآید و بدین ترتیب شخص بیشتر و بیشتر در باتلاق ضرر و زیان فرو میرود چراکه ترس و استرس قدرت تفکر را از او گرفته است. مثلاً وقتی سهمش منفی می خورد بلافاصله اقدام به فروش آن می کند تا جلوی ضرر بیشتر را بگیرد و این در حالیست که با این کار ضرر کرده است چرا که می توانست با کمی صبر به سود برسد. البته لازم به ذکر است که شما می بایست سهم های دارای بنیاد قوی را خریداری کنید تا با صبر به سودهای عالی برسید. لازم به ذکر است که در این مقاله مقصود ما آن دسته از سهامدارانی است که با تکنیکال آشنایی ندارند.

بیشتر بخوانید:
ارتعاشات مفهومی چیست؟ بررسی کوانتوم گفتار در متافیزیک

یک مثال در رابطه با ترس از شکست و رفتار هیجانی سهامداران:

تصور کنید که یک شخص می خواهد در یک جمع یک اسکناس ۵۰ هزار تومانی را به مبلغ هزار تومان به آنان بفروشد. شرط بر این است که مبنای قیمت تعیین شده برای این اسکناس هزار تومان است ولی شخصی که مبلغ بیشتری پیشنهاد دهد اسکناس ۵۰ هزار تومانی برای اوست! و حال آنکه اسکناس برای هر کسی بشود پول های دیگر افراد شکست خورده آنها برگشت داده نخواهد شد. بدین ترتیب شرکت کنندگان در این حراجی مبالغ بیشتر و بیشتری را پیشنهاد می کنند تا اسکناس ۵۰ هزار تومانی را مال خود کنند. تا اینجای کار آنها به طمع اینکه اسکناس ۵۰ هزار تومانی را کمتر از مبلغ خود به دست بیاورند و همچنین از بابت هراسشان از از دست دادن پولشان پیشنهاد های بالا و بالاتر می دهند تا این که مبالغ پیشنهادی برابر با مبلغ اسکناس ۵۰ هزار تومانی می شود! از این لحظه به بعد افراد دیگر فکری به سودشان نمیکنند و تنها برای ضرر نکردن می‌جنگند! آنها مبالغ بیشتر و بیشتری را پیشنهاد می کنند چون اگر شکست بخورند کل مبلغی که گذاشته اند از دست خواهد رفت! بدین ترتیب است که یک اسکناس ۵۰ هزار تومانی را به مبلغ چند صد هزار تومان خریداری میکنند تا برنده باشند و ضرر نکرده باشند! این مثال بهترین مثال برای بورس و سهامداران بورس و بازارهای مالی می باشد که چگونه با رفتار هیجانی خود را در منجلاب گرفتار میکنند. رفتار هیجانی سهامداران موجب میشود که آنها حتی یک سهم بی ارزش را به قیمتهای بالا خریداری کنند و در نهایت پس از بالا رفتن سهم به طمع سود بیشتر سهام را در قیمت های بسیار بالا خریداری می‌کنند و پس از ریزش سهم به خیال جلوگیری از ضرر بیشتر وارد صف های فروش سنگین می‌شوند و این صف نشینی موجب میشود روز به روز ضررشان بیشتر و بیشتر شود و بدین ترتیب کل دودمانشان بر باد میرود!

بیشتر بخوانید:
گربه شرودینگر چیست؟ همه چیز درباره آزمایش گربه شرودینگر

سخن پایانی:

در پایان باید بگویم که بهترین روش در سهامداری آموزش و تجربه است چرا که آموزش باعث می شود دانش تان بالا رفته و تجربه باعث می شود به شرایط عادت کنید و از رفتار هیجانی در سهامداری دوری کنید. راه حل دیگری نیز برای افرادی وجود دارد که وقت کافی برای آموزش دیدن ندارند و آن این است که از منابع معتبر سیگنال خرید دریافت کرده و پس از رسیدن به سود مورد نظرشان سهام های خود را آنجا که لازم می دانند بفروشند. البته این نکته را نیز در نظر بگیرید که در صورتیکه شما سهمی بنیادین یعنی سهمی دارای پتانسیل بالا و بنیاد قوی خریداری کنید با صبر و حوصله و سهامداری بلند مدت قطعاً به سودهای کلانی خواهید رسید.

بیشتر بخوانید:
کتاب رستاخیز مردگان چیست؟ محتوای کتاب نکرونومیکون

موفق و پیروز باشید…

توجه: کلیه مطالب این سایت اختصاصی میباشد. هرگونه کپی برداری و استفاده از مطالب این سایت بدون ذکر منبع و لینک به سایت شرعا, عرفا و قانونا ممنوع بوده و عملی خلاف انسانیت میباشد و به صورت جدی پیگرد قانونی به همراه خواهد داشت.

مقالات مرتبط

۷ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

9 − سه =

تازه ترین مطالب:

ویکی لند:

مطالب پیشنهادی: