با سلام خدمت دوستان و همراهان همیشگی دانشنامه متافیزیک علی لند. امروز من (علی بیک میرزایی) بنا به سفارش بسیاری از کاربران بر این شدم تا در این مقاله بی نظیر حقایق شگفت انگیزی را در رابطه با “کارما” و “قانون کارما” که ارتباط نزدیک و مستقیمی با قانون دارما دارد برایتان بگویم. من حتم دارم که این مقاله مورد پسند شما دوستان و عزیزان واقع خواهد شد. از شما دعوت میکنم تا انتهای این مقاله با علی لند همراه باشید…
بیشتر بخوانید:
نفوذ به خواب دیگران از طریق متافیزیک
کارما به چه معناست؟
دوستان ابتدا اجازه دهید در رابطه با کارما نکاتی را برایتان بازگو کنم. کارما یک واژه سانسکریتی بوده و به معنی اعمال انسان در زندگی اش میباشد. همانطور که مشخص است تئوری کارما توسط هندوها ایجاد شده است!
بیشتر بخوانید:
قانون دارما چیست؟ بررسی قوانین دارما (قانون دارمه)
قانون کارما چیست؟
در رابطه با سوال بالا باید بگویم بنا به باور هندو ها قانون کارما میگوید ما هر عملی را که انجام بدهیم, یا در این زندگی مان و یا در زندگی بعدی خود همان عمل به خودمان باز خواهد گشت! قانون کارما به نوعی نشات گرفته از نظریه تجدد میباشد. بنا بر این نظریه ما پس از مرگ مجددا متولد میشویم. بنا به باور هندو ها و بوداییان, انسان وقتی عملی را انجام میدهد نیروی کیهانی ای ایجاد میشود که همان عمل را یا در این زندگی و یا در زندگی های بعدی اش به خود او باز خواهد گرداند. به عبارتی اعمال امروز ما مشخص کننده اتفاقاتی است که در زندگی بعدیمان قرار است برایمان اتفاق بیفتند!
بیشتر بخوانید:
آیا قانون جذب واقعیت دارد؟
تئوری کارما چیست؟
بنا به قواعد این اصل (کارما), خدا ما را مجازات نمیکند و از طرفی خدا به ما هیچ پاداشی نمیدهد! بر اساس این اصل این اعمال و کردار خود ما هستند که موجب مجازات و یا پاداشمان میشوند! این پاداش و یا مجازات میتواند به زندگی بعدیمان نیز کشیده شود. به عبارتی بر اساس باور آیین هایی همانند بودیسم, جینیسم و هندوئیسم اعمال ما در این زندگیمان به خودمان باز خواهند گشت و در صورتی که در این زندگیمان فرصت کافی برای مجازات شدن و یا پاداش دیدن نداشته باشیم نتیجه اعمالمان در زندگی بعدیمان بر ما نازل خواهند شد!
بیشتر بخوانید:
بیداری کندالینی چیست؟ بررسی صحت و سقم کندالینی
جاودانگی و شکنندگی کارما:
بر اساس باورهای ادیان هندوئیسم, جینیسم و بودیسم در صورتی که انسان بتواند کلیه متعلقات خود را رها کرده و اعمالی انجام دهد که در آنها هیچ وابستگی درونی ایبه آنها نداشته باشد به رستگاری رسیده و پس از مرگ درگیر قانون کارما نخواهد شد و مجددا متولد نشده و به زندگی جاودانه در آن دنیا خواهد پرداخت و هدف از این اصل رهایی شخص از رنجش ها و خوشی های موقت دنیوی اوست.
بیشتر بخوانید:
متد سیلوا چیست؟ با متد کنترل ذهن سیلوا آشنا شوید!
در زیر توجه شما را به نقل قول زیر از ویکی پدیا که به نقل از بودا که در متن “سبد گفتارهای تدریجی” بیان کرده است جلب میکنم:
من صاحب اعمال خویشم،
میراثدار کردارهای خویش،
زاده اعمال خود،
در پیوند با کردار خویش،
و متکی بر اعمال خود میزیم،
و هر فعلی که انجام میدهم،
نیک یا بد
میراث آن به من میرسد
فرد راهب، بایستی همواره بر این اصل تأمل کند. (منبع: ویکی پدیا)
بیشتر بخوانید:
دلیل خلقت انسان – آیا خلقت ما دلیل خاصی داشته است؟
نظر علی لند در رابطه با کارما:
دوستان از آنجا که هر کسی عقایدی دارد و دین و باور هر کسی موضوعی شخصی بوده و از نظر او مقدس و لازم به ادای احترام است, ما نظر خاصی در رابطه با کارما ارائه نمیکنیم. ما این مقاله را به صورت کاملا بی طرفانه در علی لند قرار داده ایم و هر کسی میتواند بنا به باورهای خود قانون کارما را قبول کند و یا رد کند. من (علی بیک میرزایی) به شخصی بخشی از این قانون را باور دارم و بخشی را به هیچ وجه قبول ندارم و برای ادعایم دلایل علمی هم دارم. اما متاسفانه بنا به دلایلی نمیتوانم جزئیات اساسی را در این باره در اختیارتان قرار دهم و حتی نمیتوانم اعلام کنم کدام بخش را قبول دارم و کدام بخش را قبول ندارم!
بیشتر بخوانید:
پیشگویی چیست و چگونه انجام میشود – مقاله ای متفاوت!
موفق و پیروز باشید…
توجه: کلیه مطالب این سایت اختصاصی میباشد. هرگونه کپی برداری و استفاده از مطالب این سایت بدون ذکر منبع و لینک به سایت شرعا, عرفا و قانونا ممنوع بوده و عملی خلاف انسانیت میباشد و به صورت جدی پیگرد قانونی به همراه خواهد داشت.
۱۳ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
من با بخشی ک کارما میگه کار بد کنید بهتون برمیگرده کار خوبم کنید بهتون برمیگرده و نتیجش رو میبینید موافقم ولی با تناسخ و زندگی ها موافقم نیستم نظر شخصی هست مرسی از مقاله خوبتون 🙂
سلامت باشین
دلیلش چیه که نمی تونین با وجود دلیل علمی بگید یا بلف می زنید یا می ترسید یا تمایلی به روشنگری ندارید در غیر این دلیلی ندارد که شما دلایل علمی ای که به دست آورده اید نشر ندهید در ثانی تیتر شما که هیچ جا نخواندید یک دروغ تبلیغی بیش نبود چرا که همه ی این ها در همه جا یافت می شد
عجب! میگم اینقد با سایتمون حال نمیکنی چرا زیر تک تک پستامون کامنت گذاشتی؟! کاسبیتون ویران شده؟؟؟ خخخخ
[…] بیشتر بخوانید: قانون کارما چیست… […]
[…] بیشتر بخوانید: قانون کارما چیست… […]
[…] بیشتر بخوانید: قانون کارما چیست؟ حقایق کارما که در هیچ کجا نخوانده اید… […]
بسیار مقاله عالی و مفیدی بود
سلام گرامی .این که می فرمایید بخشی از کارما را قبول دارم وبخشی را نه ، درس. ولی اینکه نمی توانم مشخص کنم به چه معنی است؟لطفا سخن دوپهلو وگنگ را کنار بگذارید .
[…] بیشتر بخوانید: قانون کارما چیست؟ حقایق کارما که در هیچ کجا نخوانده اید… […]
آقای علی بیک خواستم یک تشکر کلی کنم از شما چون اینقدر حقایق رو میگین شما مثل بقیه آدما نخواستین به ما دروغ بگین شما سایتی ساختین که چاکرا ها را نقض میکنه من فقط سایت شما رو دیدم که متافیزیک رو قبول داره و چاکرا ها رو رد میکنه ممنون 🧙♂️🧙♂️🧙♂️🧙♂️🧙♂️🧙♂️🧙♂️🧙♂️🧙🏻♂️🧙🏼♂️🧙🏽♂️🧙🏾♂️🧙🏿♂️👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍
ممنون لطف دارین
[…] بیشتر بخوانید: قانون کارما چیست؟ حقایقی که در هیچ کجا نخوانده اید! […]