چگونه در دام خرافات نیفتیم؟! عوامل رواج خرافات

با سلام خدمت دوستان و همراهان گرامی دانشنامه متافیزیک علی لند امروز من علی بیک میرزایی در این مقاله بنا به درخواست برخی کاربران تصمیم دارم در رابطه با اینکه چگونه در دام خرافات نیفتیم مطالب مفیدی را در اختیار شما قرار بدهم. دوستان راستش را بخواهید کاربران زیادی سراغ من آمده و از من خواسته اند در رابطه با مطالب مختلف به سوالهای ایشان جواب بدهم و نکته قابل توجه این است که اکثر آنها مطالبی که از من می‌پرسیدند در رابطه با خرافاتی بود که اصلاً وجود ندارند. از این رو تصمیم گرفتم این مقاله را برای شما آماده کنم تا دوستانی که در رابطه با مسائل مختلفی سوالاتی را دارند بدون مراجعه به من بتوانند به جواب صحیح و دقیق آن برسند چرا که اکثر سوالاتی که از من می پرسیدند در رابطه با درست یا غلط بودن چیزی بود که کاملا مشخص بود دروغ است! به عنوان مثال از من می‌پرسیدند استاد آیا اجنه از فلز می ترسند؟ طبیعی است که حتی پرسیدن این سوال نیز آدم را به خنده می‌اندازد ولی متاسفانه هستند کسانی که این چیزها باور دارند! از شما دعوت می کنم با علی لند همراه باشید.

بیشتر بخوانید:
ریشه خرافات چیست؟ حقایق شگفت انگیز در رابطه با خرافات

خرافات چیست؟

در رابطه با این سوال که خرافات چیست باید به شما بگویم که خرافات در حقیقت عامل ناصحیح و غلطی است که جمعی از افراد (این جمع میتواند بسیار گسترده و یا کم باشد) بر درست بودن آن اعتقاد دارند. این عامل ناصحیح و نادرست خواه میتواند بسیار سازنده باشد و خواه میتواند بسیار مخرب و نابود کننده باشد! در دسته بندی خرافات میتوانیم خرافات را به سه گروه ۱) خرافات خنثی: که خرافاتی هستند که به ضرر جامعه است و نه خیری برای شخص و جامعه دارد. ۲) خرافات منفی: که این نوع خرافات جز ضرر و زیان چیزی برای جامعه و شخص ندارد. ۳) خرافات مثبت: که این نوع خرافات با وجود اینکه خرافات هستند برای شخص و جامعه مزایایی را به همراه دارند.

بیشتر بخوانید:
خرافاتی کیست؟ تاثیر خرافات بر زندگی انسان

خرافات چگونه تبدیل به ناموس میشود؟!!!

متاسفانه این اعتقاد آنها در برخی موارد همانند یک ناموس بوده و آنها حاضر هستند در برابر این خرافات ناصحیح و عباراتی که اصلاً وجود ندارند موضوع گرفته و حتی سر جنگ نیز دارند. این افراد بدون آنکه فکر کنند در رابطه با چیزی تنها به این دلیل که اکثراً این مورد را قبول دارند آنها نیز این مورد را قبول دارند بدون آنکه حتی کمی به آن فکر کنند که نمونه بارز این نوع خرافات همین مبحث چاکراها می باشد که بدون تکیه به هیچ دلیل علمی ای خیلی از مردم آن را قبول دارند یا بهتر است بگویم که بخش اعظمی از مردم آن را قبول دارند بی آنکه بدانند ریشه و پایه و اساس چاکرا چیست! و بدین ترتیب است که این خرافاتی که مربوط به آیین هندو ها میباشد را باور دارند. یادم است شخصی به من گفت استاد همه چاکراها را قبول دارند ولی شما آنها را رد می‌کنید همین دلیل بر بودن چاکراها است چرا که اکثریت بر بودن آن تاکید دارند!!! اینجا بود که واقعاً در دل خودم برای این شخص از صمیم قلب متاسف شدم. دوستان به خاطر داشته باشید که هر چیزی یا بودن و یا نبودن دارد به عنوان مثال اگر یک چیزی حقیقت نداشته باشد و وجود نداشته باشد هرچه تعداد افرادی که بر بودن آن چیست تاکید دارند بیشتر باشد هیچ تغییری در نبودن آن چیزی ایجاد نمیکند چرا که افزایش تعداد کسانی که بودن آن چیز را باور دارند هیچ تأثیری بر روی نبودن آن چیز ندارد بلکه افزایش تعداد کسانی که بر بودن چیزی که وجود ندارد تاکید دارند تنها نشان از ناآگاهی آن جماعت میباشد همین و بس!

بیشتر بخوانید:
ایرادات و خرافات مضحک وارده بر متافیزیک

خرافات چگونه رواج پیدا می کند؟

دوستان و همراهان گرامی در رابطه با این موضوع که خرافات چگونه رواج پیدا می‌کند باید به شما بگویم که برای ترویج یک خرافات عوامل زیادی می توانند دخیل باشند این عوامل به ترتیب زیر می باشند:

ترویج خرافات به صورت وراثتی:

این خرافات از شخصی به شخصی دیگر و از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود به عنوان مثال مثلاً یک پدر که یک چیز ناصحیح یا به عبارتی به یک خرافات اعتقاد دارد و سپس این خرافات را به فرزند خود نیز منتقل می‌کند و به همین ترتیب فرزند این شخص نیز پس از بزرگ شدن و ازدواج کردن آن خرافات را به فرزند خود گفته و به همین ترتیب این خرافات به صورت ارثی یافته پیش میرود. خرافات وراثتی میتواند از دوست و یا شخصی که حائز اهمیت است نیز به سایرین منتقل شود چرا که آن شخص دارای شخصیت کاریزماتیک بوده و طبیعتا پیروان زیادی را خواهد داشت.

بیشتر بخوانید:
بختک چیست؟ همه چیز درباره پدیده فلج خواب (بختک)

ترویج خرافات به صورت گله ای:

ترویج خرافات به صورت گله ای بسیار رایج و حائز اهمیت می‌باشد چرا که این نوع خرافات متاسفانه در کشور ما نیز به وفور یافت می‌شود. در این نوع رواج خرافات، شخص بی آنکه از صحت چیزی مطلب باشد تنها به دلیل اینکه اکثریت بر درست بودن آن چیز دارند او نیست می‌گوید این چیز صحیح است و این در حالی است که این شخص به چیزی گفته است صحیح که هیچ گونه پایه و اساس و صحتی ندارد. نمونه بارز این خرافات همین مبحث چاکراها می‌باشد که در مقدمه این مقاله برایتان نوشتم.

بیشتر بخوانید:
چاکرا چیست؟ آیا چاکراها واقعا وجود دارند؟

چگونه در دام خرافات نیفتیم:

برای دوری از افتادن در دام خرافات و یا بهتر است بگویم برای رهایی از چنگال خرافات روش های بسیار عالی و مناسبی وجود دارند که شما در صورت پیروی از این روش‌ها می‌توانید خرافات را به کلی از خود دور کرده و از ضررهای ناشی از این خرافات در امان بمانید. برخی از این روش ها به ترتیب زیر می باشند:

  • تحقیق و تفحص در رابطه با صحت و سقم چیزی
  • سوال پرسیدن از خود در رابطه با ماهیت موضوعی خاص
  • بررسی منطقی یک موضوع خاص
  • بررسی علمی یک موضوع خاص

بیشتر بخوانید:
طلسم چیست؟ آیا طلسم حقیقت دارد؟

دوستان و همراهان عزیز همواره توجه داشته باشید که برای هر چیزی یک دلیل علمی وجود دارد هیچ وقت با خودتان نگویید که مثلاً فلان چیست فلان طور شد به دلیل اینکه یک موضوع ماورایی است یا مثلاً فلان چیز درست است چون یک موضوع ماورایی است و خارج از حیطه عقل ماست. امروزه علم ثابت کرده است که هر چیزی علتی دارد و در واقع ما هر معلولی را که مشاهده می‌کنیم بدانید که این معلول یک علت دارد و اگر چیزی علتی داشته باشد پس بدانید که با علم می توانیم به جواب این علت برسیم. این موضوع در رابطه با متافیزیک نیز صدق می‌کند.

بیشتر بخوانید:
ساب تون یا زیر صوت چیست؟ علت اصلی مشاهدات ماورایی خود را بشناسید!

توجه داشته باشید که شما می بایست به هیچ وجه متافیزیک را با مباحث دینی و الهیات قاطی نکنید. توجه داشته باشید که الهیات و مسایل دینی جدا متافیزیک جدا متافیزیک و علم ذهن جدا. مباحث دینی و الهیات مباحثی می‌باشند که مربوط به علوم دینی و خدا می باشند که در این رابطه نه من و نه شما هیچ گونه صلاحیتی در رابطه با اظهار نظر درباره این موضوع نداریم و بهتر است در رابطه با این موضوع از علمای دینی سوالات خود را بپرسید چرا که آنها در رابطه با مسایل دینی هم سوادشان از من بیشتر است و هم صلاحیت پاسخ به سوالاتتان را دارند.

بیشتر بخوانید:
پیشگیری و درمان کرونا با متافیزیک! برای حفظ سلامتی خود حتما بخوانید

سخن پایانی:

در پایان باید بگویم که متاسفانه در زمان ای داریم زندگی میکنیم که اکثر مردم میل شدیدی به خرافات داشته و تا میتوانند از علم و دانش و آگاهی دوری می کنند و نکته جالب اینجاست که در برابر جهل و خرافات خود شدیداً موضع گرفته و دانسته ها و افکار اشتباه خود را همچون ناموس خود می‌دانند و همواره می گویند مرغ یک پا دارد! شاید با خواندن این مقاله برخی در قسمت کامنت ها شروع به فحاشی کنند ولی باید به این جماعت بگویم که با فحاشی های شان حقیقت هیچ وقت تغییر نخواهد کرد!

بیشتر بخوانید:
تجربه ماورایی من از دوره آموزشی نفوذ در خواب علی لند

موفق و پیروز باشید…

توجه: کلیه مطالب این سایت اختصاصی میباشد. هرگونه کپی برداری و استفاده از مطالب این سایت بدون ذکر منبع و لینک به سایت شرعا, عرفا و قانونا ممنوع بوده و عملی خلاف انسانیت میباشد و به صورت جدی پیگرد قانونی به همراه خواهد داشت.

مقالات مرتبط

۱۱ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

هشت + 11 =

تازه ترین مطالب:

ویکی لند:

مطالب پیشنهادی: